Webdesign


vinterskog.jpgVill Du ha en egen websida? Du kanske har en gammal, inaktuell websida som inte tilltalar dig längre?

Privatperson eller företag spelar ingen roll. Vi hjälper dig att skapa din egen websida helt efter dina egna önskemål.

Hos WEKO finner Du samlad erfarenhet av både grafisk design och webside-konstruktion i kombination med den modernaste tekniken och kunskapen.

Vi ordnar allt
Vi har den utrustning som krävs för en websida, och hjälper dig att ordna allting i samband med den. Vi hjälper dig att utforma din personliga layout, vi skapar, eller scannar in bilder och dokument, vi åker ut för att fotografera och regnognosera, och vi bearbetar och skapar både bilder och grafik enligt dina önskemål. 

bro.jpgVi levererar en totallösning
Vi levererar din websida i ett paket som inkluderar att skapa sidan, plats för sidan på ett webhotell, sidans domännamn samt det fortlöpande arbetet med aktuella uppdateringar.

Vi rekommenderar KISS-principen
Vår erfarenhet av webdesign gör att vi alltid rekommenderar dig som kund att använda dig utav KISS-principen (Keep It Simple, Stupid). Just därför har vi fokuserat oss på, och rekommenderar den typen av lösning, men vi ordnar givetvis allt enligt dina unika önskemål.

Intresserad?
Tag kontakt med oss via e-mail och berätta hur Du skulle vilja att din websida såg ut, och vad Du tänkt dig att den skall innehålla, så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Då når oss enklast på e-mail: info@weko.se

 

 

 

Kontaktformulär


 Domän (webadress)
 Webhotell (server där websidan finns)
 En ny websida
 Uppdatering av befintlig websida
 Någon att bolla webdesingfrågor med